Spalatorie Auto

cmuna-berceni-spalatorie-auto-bereceniCea mai performanta spalatorie auto din Comuna Berceni se afla la intrare in comuna, respectiv pe Bulevardul 1 Mai nr. 4 si ofera servicii profesionale de curatare  la cele mai înalte standarde.

Recomandam aceasta spalatorie deoarece are servicii complete de spalare a autoturismului tau in exterior, interior, motor, degresare, ceruire si polish.

Este apreciat faptul ca aceasta spalatorie se ridica la standardele europene, folosind produse originale de curatire si îngrijire ce nu afecteaza suprafatata componentelor autoturismului.

Desi foarte aproape de Bucuresti, spalatoria din Comuna Berceni acorda o atentie deosebita detaliilor pentru ca rezultatul final sa arate impecabil.

Serviciile de spalare si curatire se adreseaza autoturismelor, suv-urilor cat si autoutilitarelor.cmuna-berceni-spalatorie-auto (2)

Procesul de spalare exterioara a autoturismului va cuprinde urmatoarele etape:

  • degresat jante;
  • aplicarea de spuma activa de calitate pe întreaga suprafata a autoturismului pentru a asigura o curatire uniforma;
  • limpezire cu jet de apa de mare presiune;
  • aplicarea unui strat de ceara lichida prin pulverizare ce împiedica depunerea de reziduri.

Desi exteriorul masinii tale arata bine, trebuie tinut cont si de curatirea motorului. Depunerile de ulei combinate cu praf si alte lichide pot fi deseori cauza unor incendii sau pot fi un important factor ce amplifica gradul de uzura a agregatelor si anexelor. Spalarea motorului se face prin aplicarea unei solutii speciale, care dizolva si degreseaza petele de ulei si mizerie. Spalatoria ecologica din Berceni va avea grija ca motorul tau sa fie curatat in parametrii de maxima siguranta pentru masina ta.cmuna-berceni-spalatorie-auto (4)

Pentru a veni in ajutorul cetatenilor din Comuna Berceni exista si un program de fidelitate al clientilor oferind la 5 spalari, o spalare gratuita a masinii tale!

Preturile la aceasta spalatorie sunt sub media celor din Bucuresti tinand cont de calitatea serviciilor oferite.

Si daca masina ta e pe mainile celor mai buni profesionisti, te poti relaxa in locul special amenajat, unde poti savura o cafea.

Programul este de la orele 08:30 pana la 20:00 de luni pana sambata, iar duminica programul începe de la orele 09:00 pana la 18:00. Programul vine in ajutorul celor din Comuna Berceni pentru a permite in zilele de duminica sa iti speli masina si sa începi o saptamana “ca la carte”.

Pentru detalii si programari puteti suna la numarul  0753 829 089 .

 

4 thoughts on “Spalatorie Auto

  1. E important sa ai unde sa iti speli masina in Comuna Berceni mai ales la cat de mult praf si noroaie sunt in zona

  2. Am fost la spalatoria aceasta din Comuna Berceni si mi-am facut un polish auto , acum 2 ani. Au lucrat excelent . RECOMAND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *