Plafar Ella

comuna-berceni-plafar ella-tratanet-naturist (2)Sanatatea este cea mai importanta, iar in ziua de astazi este bine cunoscut ca medicamentele si produsele plafar inlocuiesc cu succes clasicele pastile de tip farmaceutic.

Medicina alternativa te ajuta sa previi sau sa combati diferite suferinte si boli, cuprinde remedii sau tratamente pe baza de produse naturiste, iti imbunatateste starea fizica si psihica, te ajuta sa ti cure sau diete. Medicina naturista este bazata pe terapii alternative non-agresive si eficiente.

comuna-berceni-plafar ella-tratanet-naturist (3)In Comuna Berceni este un plafar ce concureaza cu succes fata de cele din Bucuresti si comercializeaza o gama foarte larga de produse: produse naturiste, produse cosmetice bio, terapii naturiste, cosmetice naturale, cosmetice bebelusi, produse naturiste de slabit, ceaiuri, siropuri, produse bio pentru imunitate.

Cele mai cunoscute si cerute produse de plafar pe plan international sunt un set de solutii complementare, naturale, pentru tratarea unor afectiuni grave precum, candida, sinuzita, prostata, diabetul, colonul iritabil, colesterolul, rinita alergica, zona zoster, dermatita seboreica, spondiloza cervicala, etc.comuna-berceni-plafar ella-tratanet-naturist (4)

Plafarul Ella isi respecta clientii, partenerii, legislatia si mediul inconjurator. Acest lucru i-a condus catre pozitia de lider pe piata produselor naturiste in Comuna Berceni. Iti pune la dispozitie produse cunoscute si brand-uri renumite de foarte buna calitate, la cele mai mici preturi din Comuna Berceni, Jud Ilfov.

Este situat pe strada george cosbuc nr 2, Statia Boadei.

Programul Plafarului Ella este de luni pana sambata intre orele 08:00-19:00. Proprietara este o persoana foarte amabila care iti va raspunde la orice cerere, ba chiar se pot comanda produse care nu sunt pe stoc in fiecare zi de miercuri, iar vineri aceste produse se vor afla in magazin.comuna-berceni-plafar ella-tratanet-naturist (5)

Numarul de contact al plafarului este 0722521718 nu ezitati sa sunati pentru orice intrebare sau comanda.    comuna-berceni-plafar ella-tratanet-naturist (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *